Radno vrijeme ponedjeljak-subota:

09:00 do 21:00

Radno vrijeme nedjelja:

09:00 do 18:00

Kontakt telefon:

035288108

Email:

mavi.tuzla@omega.ba

Mavi

Priča počinje 1991. godine u Istanbulu u Turskoj  kada je Mavi Jeans osnovao Cüneyt Yavuz. Od tada, sve do današnjeg dana Mavi proizvodi jeans vrhunskog kvaliteta po najnovijim modnim trendovima  za muškarce i žene, a posebna pažnja je na mlađim skupinama. Pored glavnog sjedišta u Turskoj, Mavi je prisutan još u New Yorku, Vancouveru, Montrealu, Berlinu, Duesseldorfu, Hamburgu, Frankfurtu i Moskvi, a od 2018-te godine i u Bosni i Hercegovini.

Savršen primjerak Mavi jeans-a za sebe možete pronaći u našoj prodavnici u Robnoj kući Tuzlanka gdje vas uvijek očekuju najnovije kolekcije kao i sezonska sniženja.

Bilo da volite “skinny jeans”, obične pantalone, široke traperice, “cropped flares”, “mom jeans”, sve to ćete pronaći u Mavi-ju.  Uz savršen jeans, u ponudi imamo bluze, haljine, suknje, aksesoare i još mnogo toga.
Pored odlične ponude za žene, i muškarci  će pronaći odlične komade kod nas. U ponudi imamo sve od “classic cut” jeans-ica, preko običnih šik modela do urbanih “denim skinny” modela.  Ukratko rečeno, imamo veliku ponudu aktuelnih trendova, kao i bezvremenske komade koje svi moramo imati u svom ormaru. Jeans jakne, košulje, obične majice su također dio naše ponude predstavljene kroz mnogo modela.

Pronađite svoj savršen komad i budite uvijek u trendu uz Mavi.