Omega shop obradovao deset kupaca vrijednim nagradama povodom rođendana!

U petak, 21. jula na trećem spratu RK „Tuzlanka“ upriličen je promotivni program renomiranih brendova povodom obilježavanja 21. rođendana Omega shopa.

Veliki broj posjetilaca centra toga dana su mogli uživati u  bogatom sadržaju namijenjenom kupcima u cilju prezentacije noviteta u shop-u kao i unaprijeđenja korisničkog iskustva.

Zanimljiv asortiman predstavili su i brendovi: „Beko“, „Grundig“, „Atlantic“, „Tefal“, „Rowenta“, „Electrolux“ , „Philips“ uz mogućnost testiranja odabranih uređaja, a svoje usluge i benefite pri kupovini prezentovala su i mikrokreditna društva „Partner“ i „Mikrofin“.

Po završetku rođendanskog programa izvučeni su sretni učesnici nagradne igre koja je trajala od 15.7.-21.7. i deset kupaca je obradovano vrijednim poklonima iz asortimana malih kućanskih aparata.

Ovom simboličnom nagradnom igrom u trajanju od sedam dana željeli smo iskazati zahvalnost i nagraditi povjerenje koje nam pružaju naši kupci tokom svih ovih godina, učinivši Omega shop u RK „Tuzlanka“ prepoznatljivom i istaknutnom trgovinom u segmentu bijele tehnike, elektronike i malih kućanskih aparata. Zbog toga smo jako ponosni!  Programom koji smo organizovali u petak, 21.jula  u sklopu shop-a defintiivno smo započeli jedno novo poglavlje korisničkog iskustva kupovine – a to su prije svega B2B korneri sa prodajnim predstavnicima koji su imali poseban pristup prema kupcima i njihovim upitima,  provjerom kvalitete uređaja na licu mjesta i akcijskim popustima na cjelokupan asortiman. Ovu praksu ćemo nastojati primjenjivati i u budućnosti u cilju zadovoljenja potreba naših vjernih kupaca.“ – rekla je Ines Mešić, glasnogovornica Omega d.o.o.

U nastavku donosimo spisak obezbijeđenih uređaja za dobitnike nagradne igre:

  1. KONVERTOR Solius Digital + WiFi 2000W
  2. PHILIPS SOUNDBAR
  3. TEFAL APARAT ZA VERTIKALNO PEGLANJE POP-UP
  4. ELECTROLUX BLENDER
  5. PHILIPS PEGLA ZA KOSU
  6. BEKO TOSTER ZA SENDVIČ
  7. PHILIPS CITRUSETA
  8. GRUNDIG FIGARO CURL SENSATION
  9. ELECTROLUX RUČNI MIKSER
  10. GRUNDIG MAŠINA ZA ŠIŠANJE