MojSan shop otvoren u Tuzlanci

Novootvoreni MojSan SHOP Tuzla je kontinuitet razvoja branda MojSan u vidu građenja vlastite maloprodajne mreže salona širom BiH. Upravo realizirani projekat otvaranja MojSan SHOP Tuzla, je već šesti u nizu studio proizvoda za spavanje koje ovaj domaći, bosanskohercegovački brand ima u našoj zemlji. Nakon Sarajeva, Banjaluke, Zenice i Kaknja, gdje je locirana i sama proizvodnja, za novi, moderni MojSan studio proizvoda za spavanje postala je bogatija i Tuzla.

Moderno uređeni, savremeni sleeping studio MojSan SHOP Tuzla se nalazi u robnoj kući Tuzlanka i odlikuje se konceptom pažljivo osmišljenim i orijentiranim ka kupcu sa kolekcijom proizvoda za spavanje koja uključuje paletu više od dvadeset modela madraca, veliki izbor različitih tipova jastuka, nadmadraca, posteljina, kreveta i ostalih proizvoda za kvalitetan i zdrav san.

Obzirom na činjenicu da je MojSan lider u opremanjima smještajnih kapaciteta u BiH i regiji u ovoj domaćoj kompaniji odlučili su u vlastitoj maloprodajnoj mreži ponuditi neke od premium madraca i box spring kreveta koji se nalaze u poznatim hotelskim lancima kao što su Swissotel Sarajevo, Courtyard by Marriot Sarajevo i drugi. Zahvaljujući tome, u savremeno uređenom salonu MojSan SHOP Tuzla, možete upoznati i proizvode koji se nalaze u najluksuznijim hotelima u BiH i regiji te prenijeti dio tog ambijenta u vlastite domove.

“Za one koji se odluče za kupovinu u MojSan SHOP-u Tuzla, vjerujemo da su interesantne pogodnosti kao što je besplatna dostava za madrace i krevete za sve kupovine sa adresom isporuke u BiH, besplatna isporuka i montaža kreveta u krugu od 20 kilometara od Tuzle, mogućnosti kupovine putem platnih lista za uposlene kao i beskamatno kreditiranje za penzionere putem fonda PIO/MIO. Mogućnost kupovine na rate shopping karticama svih vodećih banaka u BiH je također bitna prednost obzirom na rastući trend ove vrste kreditiranja u našim maloprodajnim jedinicama širom BiH”, kažu u brandu MojSan.

Moderni pristup tržištu, educirani kadar prodajnih savjetnika te vrhunski kvalitet proizvoda, će biti osnovna prednost ovog specijaliraznog studija madraca i sistema za spavanje u Tuzli.