Dan Žena u RK Tuzlanka

Dan žena u RK Tuzlanka

Proslavite s nama Dan Žena uz sjajan program koji smo pripremili specijalno za vas drage naše dame.
7. I 8. marta, u prizemlju RK Tuzlanka Vas očekuje sajam cvijeća i unikatnih poklona za dame.
Naši partneri će u tom periodu upriličiti odlične popuste na asortiman proizvoda za nježniji spol.
Iako svi volimo da ugodimo i poklonom obradujemo naše drage mame, sestre, supruge, prijateljice, kćerke, bake, najsretniji smo kad su nam zdrave. Zato smo pored poklona i sniženja pripremili druženje sa apsolventima Medicinskog fakulteta koji će našim posjetiteljkama da daju savjete o brizi o ženskom zdravlju. Ne ustručavajte se da im postavljate pitanja jer će vrlo rado da podijele svoje znanje sa vama.
Kad se umorite i ogladnite od shoppinga, sređivanja i učenja, napravite predah kod Beko kuhinje na 2. spratu RK Tuzlanka, gdje vas čekaju specijaliteti slavnog Nihada Mameledžije.  Na Dan Žena u periodu od 12 do 18 sati, Nihad će vam pripremati sjajne delicije, a vaše je samo da uživate u njihovom okusu i u show-u kakav samo Nihad umije da priredi.
Naravno, pored ukusnih jela, u sklopu Beko kuhinje vas očekuju svježe cijeđeni sokovi i kafa kada poželite da se osvježite.
Dok vi, drage naše posjetiteljke, budete uživale u shoppingu i programu koji smo pripremili za vas, ostavite vašu dječicu u igraonici jer i njih čeka specijalan program. Uz pomoć učiteljica izrađivat će posebne čestitke za Dan Žena. Pomoći ćemo im da svojom kreativnošću kroz čestitku koju sami osmisle iskažu ljubav prema svojoj mami, baki, sestri i sl.
Posjetite nas 7. I 8. Marta, obećavamo vam sjajan provod.