SHOPPING NIGHT U TUZLANCI! JESTE LI SPREMNI?

R0BNA KUĆA TUZLANKA  VAM POKLANJA

„ LATE NIGHT SHOPPING SA KIKI LESENDRIĆEM I PILOTIMA“

Robna kuća Tuzlanka, u posljednih nekoliko godina doživjela je velike investicije, i proširenja, te svim svojim kupcima i posjetiocima pružila novi doživljaj kupovine.

Od investicije renoviranja 4-tog sprata, dodatnog proširenja prizemlja, zatim investicije uređenja parkinga, dovođenjem poznatih evropskih brendova, Rk Tuzlanka, dobiva sve ljepši i prepoznatljiviji izgled, i savršeno mjesto za shopping i zabavu.

S tim u vezi, slijedila je i rekonstrukcija pokretnog stepeništa, u cilju lakšeg kretanja kupaca i njihovog bržeg dolaženja do željenih proizvoda, odnosno usluga i većeg zadovoljstva naših kupaca. Robna kuća Tuzlanka još jednom je u prilici da svojim posjetiteljima ponudi novi ugođaj kupovine i zabave kroz niz pogodnosti i događaja tokom decembra ove godine.

Otvaranjem novih radnji:

  • obuća Bambi,
  • sportska odjeća i obuća Intersport,
  • radnja happy Kids ( dječiji brendovi Ciciban, Polino)
  • proširenje radnje brenda New Yorker,
  • butik P….S fashion,

Robna kuća Tuzlanka u novom ambijentu i dalje je na raspolaganju građanima Tuzle, ali i regije kao mjesto ugodne kupovine, ali i izlaska i zabave za cijelu porodicu, jer pod ovim krovom može se naći za svakog po nešto.

Prva velika zabava je 9. Decembra (Petak), kada od 12.00 sati kreću kulturna dešavanja, nastupi poznatih izvođača iz Tuzle, animatora za djecu i slično.

Cijeli taj dan biće ispunjen različitim vrstama zanimljivosti, koje će pružiti poseban ugođaj posjetiteljima Robne kuće. Robna kuća Tuzlanka će imati produženo radno vrijeme, i svi naši posjetitelji mogu na miru i bez žurbe kupiti nešto za sebe, svoju porodicu a i uživati u odličnoj zabavi.

Od 12 sati počinje poseban praznični program za djecu:

  • klovnovi „Osmjeh za osmjeh“,
  • korner za fotografisanje sa omiljenim likovima Star Wars
  • poznati tuzlanski Dj-vi Vaniano, Perez, Doamen….
  • nastup orkestra „Balsika“

Za danas je planiran je i LATE NIGHT SHOPPING, gdje će u svim radnjama, buticima biti upriličena posebna sniženja, i  koji će raditi do 24 h. U svim radnjama, buticima, odjelima  biti će upriličene POSEBNE AKCIJE, POPUSTI, POKLONI, PROMOCIJE .

U večernjim satima Robna kuća Tuzlanka će svojim pojsetiteljima pokloniti koncert

:  Big brother band,  regionalne rock zvijezde Kiki Lesendrića  i grupe “Piloti”, Tamburaši Komšije.  Izvršni producent događaja je Artz produkcija Tuzla.

S nestrpljenjem očekujemo naše drage kupce i posjetitelje da nam se pridruže i budu dio ove velike zabave.

Na kraju, još jednom pozivamo  sve građane Tuzlanskog kantona  i šire da dodju u Rk Tuzlanka i da uživaju u svim iznenađenjima koje smo pripremili za njih i naravno da budu naši stalni posjetioci i gosti, jer Robna kuća Tuzlanka je na usluzi građanima Tuzle, Tuzlanskog kantona i regije.